Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  POSVOJITEV, POSVOJITVE in POSVOJENI HRTI V SLOVENIJI  ~  Posvojitev galgov - 11.07.2015

HrtjiSvet
Objavljeno: 10 Jul 2015 06:11 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600

V soboto, 11.7.2015, bo še en vesel dogodek za naše društvo - v Slovenijo namreč prihajajo 4 galgi in 1 podenčica, ki so svoje domove našli pri super posvojiteljih.

Pred posvojitvijo, ki bo zvečer, bi vas radi povabili na srečanje, da se malo podružimo s posvojitelji in našimi podporniki - hrtki pa bodo lahko pretegnili tačke ter počivali na travi. Smile

Zato vas vabimo, da se nam pridružite na poigonu KD Pluton v Ložnici od 17. ure dalje. Poligon je v neposredni bližini avtoceste, zato ne bi smel biti problem ga najti.
www.kd-pluton.si

Seveda bo z nami tudi Galgina, kjer boste lahko kupili ali naročili ovratnice in oprsnice ter še mnogo drugi izdelkov za hrte in za vas. Smile

Prijazno vabljeni vsi posvojitelji s hrtki, prav tako ste lepo vabljeni tudi člani društva, pa naši podporniki, simpatizerji in seveda vsi tisti, ki se morda zanimate za posvojitev hrta. Tam nas boste lahko povprašali, če vas kaj zanima in spoznali naše posvojence. Smile

Se vidimo? Smile

Ekipa društva Hrtji svet

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
HrtjiSvet
Objavljeno: 13 Jul 2015 09:06 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600

V soboto, 11. 7. 2015 je bil za društvo Hrtji svet še en vesel dan. Popoldan smo preživeli s posvojitelji in posvojenci na poligonu KD Pluton, kjer so hrti prikazali, kako hitri in igrivi so lahko. Ter seveda veščino, v kateri najbolj blestijo - poležavanje na travi in preizkušanje različnih dekic.

Ko so bili zbrani vsi tisti, ki so čakali svoje španske kosmatince, je Nataša pričela s predavanjem, v katerim so še enkrat dobili vse koristne informacije.

In nato se je pripeljal težko pričakovan kombi ... Del ekipe, ki je prevzel pse, je nasmejan stopil skozi vrata in pričeli so predajati pse.


Najprej podenčica Murcia - izredno vesela in neobremenjena psička, ki je svoji sestrici, galgini Heidi, hitro dala poljubček, nato pa še svojima posvojiteljima in vedeli smo, da je še zadnja iz ''Bullas grupe'' (za vse, ki se spomnite te žalostne zgodbe), dobila odličen dom.

Nato galgina Cesi, ki jo je Igor že preimenoval v Luno. To je bila Scooby ljubezen, Igor je že iz prvega prostovoljnega obiska prišel z rezervirano galgino. Smile) Luna je radovedna in krasna mlada galgina, svetleča črnuhinja, ki bo sigurno prava ambasadorka zavetišča Scooby - in opozorilo vsem bodočim prostovoljcem, kaj se vam utegne v Španiji zgoditi. Smile)

Galgo Rubijo, ki sta ga posvojitelja preimenovala v Rudija, je iz kombija skočil vesel, repkajoč in ne dvomimo, da se nam bosta posvojitela kmalu javila s kakšnim javljanjem, kako super so se ujeli. smile emoticon

Ettore. Prav poseben galgo, ki ima v sebi sigurno kaj podencaste krvi. Res krasen samček, čisto črn. Včeraj je bil še čisto malo zadržan, ampak v domačem okolju bo hitro pokazal sproščeno in igrivo naravo.

Ter galgina Bocanegra, ki je tudi dobila novo ime - Ariya. Posvojitelji, ki so jo težko pričakovali, so takoj povedali - kako lepa je, še lepša kot na fotografijah. Mi smo se seveda strinjali. Po prvih javljanjih sodeč, se je že hitro navadila na vso udobje, ki jo je pričakalo doma. Pa saj si je to res zaslužila, prav vsi so si.

Radi bi se zahvalili vsem, ki ste prišli na srečanje in z nami doživeli ta lep, čustven dogodek.

Hvala vsem novopečenim posvojiteljem, ki ste jim dali novo priložnost.

Hvala ekipi zavetišča Scooby Medina del Campo, hvala tudi ekipi društva HSS za izpeljano posvojitev.

Hvala tudi Metki Potočnik za pakete dobrodošlice, hvala Nuši Schumet, dr.vet.med., ki je pregledala vse pse ter dala koristne nasvete ter osebju KD Pluton, ki nam je odstopil poligon, da smo lahko posvojitev izvedli.

Hvala tudi Galgina za krasne fotografije.

V upanju, da se kmalu spet vidimo, pa naj bo to na sprehodu, srečanju ali posvojitvi, vas lepo pozdravljamo!

nekaj foto utrinkov z naše posvojitve pa najdete TUKAJ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.864458313637220.1073742040.141593622590363&type=3

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu