Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  POSVOJITEV, POSVOJITVE in POSVOJENI HRTI V SLOVENIJI  ~  Posvojitev galgov 13.9.2014

HrtjiSvet
Objavljeno: 09 Sep 2014 07:26 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
V petek zvečer bodo na svojo dolgo pot iz Španije krenili galgi. Tokrat v Slovenijo prihajajo same galgice in sicer: Lilibeth, Pia (Manolita), Hope, Malvasia in Livenka.

Formalna posvojitev se bo tudi tokrat zgodila na varno ograjenem poligonu KD Pluton v Ložnici pri Žalcu in sicer, v soboto 13.9.2014.

V kolikor bo vreme lepo in brez dežja, potem vabimo na poligon tudi "stare" posvojitelje z vašimi hrtki, da se pridete malo pokazati, pokramljati ...
Na poligonu bomo od 17:00 ure naprej ...

Prosimo, da za svojimi hrtki na poligonu in okolici pridno počistite iztrebke (zagotovite si vrečke) in v času uradne posvojitve oz. po prihodu novih galgic na poligon, svoje pse prosimo pripnite na povodce in v primerni razdalji počakate, da pse v miru razložimo in uredimo formalno posvojitev. Prosimo tudi, da imate vaše pse, ko bodo na poligonu spuščeni s povodca, vedno pod kontrolo. Tistim, ki radi ščipajo druge hrtke v rite, prosimo, da jim namestite nagobčnike.
Hvala za razumevanje!

Najverjetneje bo možno za vaše kosmatince kupiti tudi kakšno hrtjo ovratnico prijazne Galgine. Seveda pa bodo v zameno za donacijo našemu društvu na voljo tudi naše promocijske majice. Wink

Lepo vabljeni! Laughing

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
HrtjiSvet
Objavljeno: 12 Sep 2014 20:57 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
Sporočamo, da so naše galgice že na poti proti Sloveniji. Ob šestih zvečer so krenili iz Španije, naše hrtje punčke Lilibeth, Manolita, Malvasia, Livenka in Hope so vredu. Tokrat je na samem transportu kot drugi voznik sam vodja zavetišča - Fermin, seveda pa mu družbo dela nepogrešljiva Simonetta iz Scooby Italia tima, ki kot prostovoljka zdaj že drugo leto dela in živi v zavetišču. Smile
Srečno hrtje punčke, komaj že čakamo, da vas objamemo v Sloveniji, tudi posvojitelji so že neučakani in verjetno bodo danes ponoči bolj malo spali. Wink

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
alfa
Objavljeno: 13 Sep 2014 13:01 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 18.01. 2012, 22:41 Prispevkov: 76
Da ne bo koga skrbelo zaradi obilnih padavin - dostop do poligona je normalen, res pa je teren na poligonu zelo razmočen in na nekaterih delih travnika stoji voda.
Dopoldan so imeli na poligonu normalan trening. Ce bodo hrti divjali bodo lepo olepšani z blatom in vodo Very Happy .

Lp

_________________
Nada
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
HrtjiSvet
Objavljeno: 15 Sep 2014 07:37 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600

Še ena prečudovita posvojitev galgov je za nami. Tokrat smo v Sloveniji pozdravili pet galgic in sicer: Livenko, Hope, Lilibeth, Pio (Manolito) in Malvasijo. Vseh pet galgic smo spoznale junija, ko smo se članice društva HS mudile v zavetišču Scooby Medina. Tam smo jih spoznavale, skrbele za nekatere od njih, ko so okrevale v kliniki, jih pridno sprehajale, jim obljubile, da jim bomo pomagale do boljšega življenja … Vsaka nosi v sebi svojo bolj ali manj žalostno zgodbo svojega prejšnjega življenja, vsako je prav posebna usoda pripeljala k nam in v objeme svojih posvojiteljev, Pia pa je žal še prav posebej težko shajala v zavetišču, že takoj po prihodu tja je namreč bila postavljena najnižje na lestvico krdela z res grdo izkušnjo z drugimi psi, zato smo se odločili, da jo za zdaj vzamemo v začasno skrbništvo in ji pomagamo do lepšega življenja, ki si ga zagotovo zasluži prav sleherni pes.

Hvala vsem in vsakemu posebej, da ste tem petim hrtjim dušicam omogočili, da bodo končno lahko spoznale kaj pomeni ljubeče, srečno, razigrano in polno življenje v objemu svojih družin in v toplem in varnem zavetju zdaj samo njihovega doma za vedno!

Največja zahvala gre seveda posvojiteljem teh lepih hrtjih punčk, pa hvala tudi nesebični ekipi zavetišča Scooby Medina, ki nam jih je pripeljala in lepo skrbela za njih, ko so še bile v zavetišču, prav tako lepa hvala nepogrešljivi ekipi Hrtjega sveta, hvala tudi Metki Potočnik in njenemu podjetju Prolife, ki nam je ponovno delno napolnila paketke dobrodošlice za galgine, hvala tudi osebju KD Pluton, ki nam vedno nesebično priskoči na pomoč in odstopi poligon, da smo lahko izvedli formalno posvojitev.

Bodite srečne in vesele hrtje punčke! Želimo vam mnogo lepih trenutkov z vašimi družinami in že komaj čakamo, da bomo lahko spremljali vaš napredek.

Nastalo je tudi nekaj fotografij s posvojitve, ki si jih lahko ogledate na našem Fb profilu tukaj: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.705565876193132.1073741973.141593622590363&type=3&uploaded=31#!/media/set/?set=a.705565876193132.1073741973.141593622590363&type=1

Ekipa društva Hrtji svet Slovenije

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu