Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  POSVOJITEV, POSVOJITVE in POSVOJENI HRTI V SLOVENIJI  ~  Posvojitev galgov - 17.9.2016

HrtjiSvet
Objavljeno: 18 Sep 2016 17:46 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
Včeraj je bil en res čudovit dan ... Dan, ki je vse nas napolnil z ogromno energije in dobre volje ... Nasmejani obrazi in sreča nas je spremljala vsepovsod.

Poseben dan pa je bil predvsem za štiri galge, ki so varno prispeli v tople objeme svojih posvojiteljev.

Najprej so se naše tačke odpravile na sprehod okoli jezera Vrbje. Saj veste, pred samim hrtjim rajanjem, si paše malce pretegnit roke in noge. Pot okoli jezera je minila en, dva, tri ...

Galge so zastopali Cristi, Heidi, Luna, Lila, Diego, Ariya, podenci Sevilla in Murcia in edina predstavnica greyev May ter whippetka Mia.

Po končanem hitrem sprehodu, smo se še malce ustavili ob jezeru in sproščeno poklepetali, nato pa je bil čas za naš odhod proti poligonu KD Pluton.

Na poligonu je bilo že pestro, počasi so prihajali tudi posvojitelji, ki so že nestrpno čakali prihod galgov.

Urška je z dobro nabrušenim kleščami pridno opravljala manikuro in pedikuro. Za zdravstveni sklad HS se je tokrat nabralo 19,4€.

Na poligonu sta se nam pridružili tudi galgi Maya, Cordobesa, greyhound Wally in mešanček Alf.

Z nami je bila tudi Galgina, ki s svojimi čudovitimi, varnimi in kvalitetnimi izdelki vsakič znova poskrbi, da naši posvojenčki sledijo novim hrtjim modnim smernicam.

Marko je v tem času še enkrat podal koristne informacije o prvih skupnih dneh z novodošlim posvojenčkom ... Čas je itak mineval hitro, naši hrti so se podružili in kombi je bil že pred vrati ...

Oči posvojiteljev so se iskrile, tudi solze sreče so pritekle ...

Prvi sta veselo priskakljali sestrici Hungara (sedaj Lotti) in India (sedaj Didi). Obe drobižkasti, res postavni galgini temno brindle barve.

Nato je veselo prirepkala Sakira, ki je točno vedela, da je sedaj na varnem pri svoji novi družini.

Zadnji je ven pokukal tudi Sandro (sedaj Sid), ki je s svojim prifrknjenim smrčkom narisal nasmeh na marsikateri obraz. Nežen, mil fant, ki mu bo družbo delala tudi mačja banda.

Res nam je v veselje in zadovoljstvo, ko vidimo srečne obraze novih posvojiteljev. Prav tako pa smo neverjetno srečni za vsakega galga, ki je sedaj na varnem v objemu svoje nove družine.

Najlepše se zahvaljujemo vsem posvojiteljem, ki ste odprli vrata svojih domov in dali galgom priložnost za novo življenje.

Prav tako se zahvaljujemo Urški, ki je strokovno pregledala galge. Hvala tudi podjetju Prim, Metka Potočnik s.p. za Prolife konzerve ter trgovini Pasja nebesa, ki je prijazno doniralo galgom slastne muffine.

Hvala osebju KD Pluton, ki nam vedno prijazno odstopijo varno ograjen pasji poligon, kjer lahko kvalitetno izvedemo posvojitve.

Hvala tudi vsem članom Hrtjega sveta, ki vedno neumorno in brezpogojno dajo svoj čas in voljo, da tako omogočijo lepši jutri hrtom, podencem in lurcherjem.

Fotografije najdete na FB: https://www.facebook.com/hrtjisvet/photos/?tab=album&album_id=1114914635258252

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu