Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  POSVOJITEV, POSVOJITVE in POSVOJENI HRTI V SLOVENIJI  ~  Posvojitev galgov in podenca 23. 4. 2016

HrtjiSvet
Objavljeno: 24 Apr 2016 23:26 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
V soboto, 23. aprila 2016 je bil tako za nas, kot za nove posvojitelje in seveda galge in podenca res srečen dan. Svoje odgovorne, varne domove so našli kar trije galgi, ena galgica in podenco.

Vreme nam jo je sprva zagodlo, saj srečanja z vami posvojitelji, podporniki, simpatizerji in našimi prijatelji, nismo upali organizirati ravno zaradi slabe vremenske napovedi. Vendarle pa smo na dan posvojitve dežnike zamenjali kar s tankimi oblačili, saj v času posvojitve ni padla niti kapljica dežja. Ja, tudi takšni trenutki pridejo, zato vas bomo tokrat morali razveseliti kar s fotografijami z naše posvojitve.

Dobili smo se v Ložnici na poligonu KD Pluton. Ko so bili vsi posvojitelji zbrani, je Nataša začela s predavanjem, kjer smo še enkrat podali koristne informacije in nasvete za naše nove posvojitelje. Z nami je bila tudi Galgina, ki nas in naše posvojenčke razvaja s svojimi čudovitimi izdelki.
Naša Nataša je mogla predavanje kar prevrteti na turbo hitrost, saj smo že dobili klic, da je kombi s psi že zavili z avtoceste.

Vse oči so uprte na cesto in že smo zagledali naš kombi. Oči posvojiteljev se zasvetijo in zaiskrijo od prave, čiste sreče in veselja. Anja in Sandi izstopita iz kombija, oba nasmejana. Posvojitelji že držijo povodce in radovedno kukajo v kombi. Prvi radoveden smrček, ki je skočil iz kombija je bil Tempesta. Repkajoči fant, popolnoma neobremenjen in neverjetno radoveden. Drugi je iz kombija skočil čudovit črni biser, Lupin, ob njegovi lepoti nam je vsem zastal dih. Nato sta bila na vrsti krasen Cesar, za katerim se bodo obračali mnogi pogledi in Nivera, krasna, nežna, mila galgina, ki s svojo čudovito barvno kombinacijo res težko ostane spregledana. Nato je v objem posvojitelja skočil tudi poskočni in prisrčen podenco Golfo, ki se je prav vsakemu izmed nas vtisnil v srce.

Nato se je vsak posvojitelj s svojo posvojeno srečo sprehodil po poligonu, Urška jim je kar hitro privoščila še eno dozo šoka, saj je vsakemu galgu in podencu dala manikuro in pedikuro krempljev. Ja, prav nobeden ne uide ostrim kleščam naše Urške.
Nato je sledil pregled pri veterinarki Nuši, ki nam vedno priskoči pomoč in poskrbi za kvaliteten pregled naših dolgonosih smrčkov.

Najlepše se zahvaljujemo ravno vam, dragi posvojiteljem, ki ste odprli svoje srce in vrata svojega doma tem krasnim dušam.

Hvala osebju KD Pluton, ki nam vedno prijazno odstopijo varno ograjen pasji poligon, lahko kvalitetno izvedemo posvojitve. Hvala tudi dr. vet. med. Nuši Schumet, ki je pregledala vse pse ter dala koristne nasvete posvojiteljem. Hvala tudi vsem članom Hrtjega sveta, ki vedno neumorno in brezpogojno dajo svoj čas in voljo, da tako omogočijo lepši jutri hrtom, podencem in lurcherjem.

Povezava do fotografij: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1015653078517742.1073742088.141593622590363&type=1

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu